Twórcy Forum
Gracz/User Miesiąca
Powyżej okazani to osoby, które zasłużyły, zdaniem naszych Userów, na wyróżnienie w swoich kategoriach.
Historię głosowania na Graczy Marca można znaleźć tutaj.
|
Strony: 1
Wątek Zamknięty
Normal Match: AJ Styles VS Fandango
  Normal Match AJ Styles vs Fandango Dwie nowe gwiazdy LoW zawitają na House Show'le Crossfire, by zapewnić nam doskonałą zabawę. AJ Styles jest znany ze swoich lotnych akcji i świetnych występów w TNA, natomiast Fandango podbił serca europejczyków za czasów swoich występów w WWE. Jak będzie tym razem? Sprawdźmy, który z nich okaże się ciekawszy, lepszy i zaliczy udany debiut!
Head Admin H a t e r s G o n n a H a t e ************************************************************** · REGULAMIN FORUM · REGULAMIN WALK · **************************************************************
 ************************************************************** · WYNAGRODZENIE · KP R A Y E N · KP ASHLEY · **************************************************************

- Bartus

- Podziękowania i Uwagi : 0
Re: Normal Match: AJ Styles VS Fandango

Wiadomo już co się szykuje! Niesamowity AJ Styles, kroczy Backstage'em, kierując się do miejsca, prowadzącego do wejścia na arenę. Jeszcze chwila i w mgnieniu oka, halę wypełniają słowa znanego theme!
-=- Get Ready To Fly -=-
Get ready to fly I am i am I am I am Whoooaaaa (Get ready to fly A,Fly,J,Fly,Styles
Wraz z puszczoną muzyką, na arenie wystrzeliły fajerwerki, które spadające tworzą srebrno białe iskry! Może to zwiastować tylko jedno! Na arenę wkroczył sam The Phenomenal One! W swoim charakterystycznym stylu, z unikatowym płaszczu dostapił zaszczytu, pokazania się na tej gali! Zaczął podskakiwać w miejscu, tym samym zagrzewając się do walki. Nie minęła chwila, kiedy złączył swoję ręcę, na ubranych rękawiczkach widnieje jego logo ringowe! Już po chwili rozłączył je, tylko po to by efektownie ściągnąć kaptur, za razem wyprowadzając najwspanialsze na świecie pose!
 Oo tak! Niesamowity AJ Styles, ruszył w stronę ringu, by dokonać czegoś niesamowitego, mianowicie przybył tu by dać niesamowite show, którym onieśmieli, każdego szanującego się fana wrestlingu! Wraz z następującymi słowami swej piosenki, przeszedł obok fanów, pozwalając im napawać się jego widokiem.
They say i couldnt do it. (Huh?) Say the name for it. (what?) Your intention is to pass then pay for it (Yeah) Thats why this kid's on top,he belongs there Thats why he takes it all,its like he owns it (own) Fly high now,like the birds do. Its all over when Styles is flying over you. (ooh..) Dont forget the name A. Do i need to explain? .J Welcome to TNA,we about to change a thing

W upływie paru chwil, ów mężczyzna doszedł do schodków, tym poczynanią towarzyszyły mu słowa ringowej announcerki: ~ Please welcome, way to the ring, from Gainesville, Georgia,The Phenomenal One AJ STYLES! ~ Po zakończeniu przemowy, halę wypełniły gorące skandowania, jego gimmicku. W ringu, nie jest on do końca honorowy, aczkolwiek publiczność nie zwraca na to uwagi, jest uwielbiany, bez względu na ów poczynania. Niesamowity zawodnik, wkroczył na schodki, spoglądając jednocześnie na publicznóść. Ta pewna Siebie osoba, jest znana z akcji wysokich lotów, dodatkowo uwielbiana za swój styl, sposób bycia, mianowicie nie klęka on przed nikim, nie daje się zastraszyć i zawsze walczy jak równy z równym!
You are..You Are.. (Every body get ready to fly) I am i am (Styles) To top tooth drop Get ready to fly
Gdy usłyszeliśmy ostatnie z tych słów, król właśnie wszedł do ringu, przechodząc między drugą a trzecią liną. W mgnieniu oka, postanowił przejść na środek kwadratowego pierścienia, by jeszcze mocniej przywitać swoich wiernych fanów. Energicznie rozciągając ręcę, spojrzał na przeciw Siebie, każdy wiedział co nastąpi za moment, naszym oczom ukazał się taunt w wykonaniu dłoni i palców! Publiczność niemal oszalała, większość stała z miejsca, tym samym odwzajemniając mu aplauzem. AJ odwrócił się o sto osiemdziesiąt stopni, spoglądając na drugą stronę publiczności, wnet otrzymał kolejny, o dziwo jeszcze większy heat!
 Pełen skupienia spogląda na wejście, przy którym iskry nie ustannie wylatują, titantron dalej pojawia się na telebimie. Tekst piosenki, cała dynamika przycichła tym samym dając znak, iż rywal ów mężczyzny zbliża się na arenę. Pan fenomenalny, energicznie wskoczył na jeden z czterech narożników, z nie powtarzalnym pose, po raz kolejny pokazał swoją oryginalność. Zrobił to samo na kolejnym narożniku, odwiedził tym samym połowę ringu, dlatego też dał sobie spokój. Jego początkowa parada dobiega końca, znakiem tego jest przycichnięcie najwspanialszej muzyki wejściowej. Cóż pozostało tylko jedno, czekać. O tak, The Phenomenal One pełen spokoju przyklękł przy narożniku, oczekując swojego teraźniejszego rywala. Pełni sił, wiary w Siebie oczekuje tego momentu, by móc pokazać się z jak najlepszej strony!

W; 1 | D; 0 | L; 0

Okay Panowie. Sędzia was sobie sprawdził i obmacał, więc mamy gong i Kto Ładniej. 300 słów max 2 akcje z KP i maksymalnie 5 akcji z zestawu uniwersalnych
Powodzenia
Head Admin H a t e r s G o n n a H a t e ************************************************************** · REGULAMIN FORUM · REGULAMIN WALK · **************************************************************
 ************************************************************** · WYNAGRODZENIE · KP R A Y E N · KP ASHLEY · **************************************************************

- Bartus

Finally! AJ Styles arrived to the ring Legends of Wrestling! Śmiem twierdzić, iż pojawienie się mej osoby w tym ringu, może świadczyć tylko o jednym. Dzisiejszy dzień jest tym, który od dłuższego czasu był przewidywalny i nieunikniony! Nadchodzi ten okres, kiedy całą federację przejdzie fala nowego, nieznanego terroru! To co zaprezentuję w upływie kilku następnych minut, to dopiero początek chaosu, który niczym plagi Egipskie zesłany został na teraźniejszego jak i przyszłych rywali. Niedowiarki - radzę uważnie obserwować miejsce walki, bowiem w upływie paru sekund ten oto oponent, poczuje smak goryczy jaki reprezentuje przegrana. Przy ogromnej fali należących do mnie, dogodnych cech, gdzieś na samym szczycie widnieje tabliczka: "Nie rzuca słów na wiatr", toteż nieuchronnie zbliża się czas, w którym dobitnie uwiarygodnię swoje stanowisko. Moment zniecierpliwienia i.. Dźwięk czystego, jakże charakterystycznego metalu wypełnił każdy, nawet najmniejszy zakątek areny.
Odgłos ten, był niczym gwizdek dla sprintera. Od razu zacząłem podskakiwać w miejscu, ażeby nastroić się do całkowitej dewastacji. Po chwili skoczki zaczęły przemieniać się w przeskakiwanie z jednej nogi na drugą, aż w końcu zacząłem ostrożnie krążyć po swojej części ringu. Możliwości jest od groma, jednak która z nich uwzględnia się mianem najlepszej? Jednakże energia, adrenalina, która wręcz krzyczy bym pozwolił jej się uwolnić zawyżyła nad zdrowym rozsądkiem. Nagle coś pękło! Ruszyłem w jego stronę by ugościć kopnięciem w podbrzusze! Ta sytuacja doprowadziła do zgięcia się antagonisty, a następnie poprzez zaklinowanie jego głowy i obrót o sto osiemdziesiąt stopni, zwieńczony sprowadzeniem na matę, ewidentnie zilustrował potęgę Phenomenal One. Swinging Neckbreaker

Słów? 247, jak się wziąłem za usuwanie to potem mi przywracanie niszczyło składnie. ^^ @EDIT: Literówka.. ^^
Ostatnio edytowany przez Bartus (2013-04-22 13:50:27)
W; 1 | D; 0 | L; 0

hERO

- Podziękowania i Uwagi : 15
- Ulubiony Wrestler: John Cena/Tyson Kidd
- Ulubiona Diva/Knockout: AJ Lee
- Obecnie PRO w FapFolderze: hehe Dobre
24 godziny minęły, więc mimo Edycji PHENOMENAL leci dalej.
 Character Card: » PJ Blake
Streak: » MAIN ROSTER: 12/0/4 » DESTINATION X: 5/0/0
Last Fight: » Normal Match for Dream Gate Championship - Hero vs Bryan Danielson - Won by Pinfall - Goodnight Slam and Pin
Achievments: » Top 10 #1 - 9th place » Top 10 #2 - 8th place » Top 10 #3 - 9th place » Destination X Winner » 1x Dream Gate Champion

Since: 01.03.13 - To: Now

- Bartus

Postawmy sprawę jasno, niech nie będzie żadnych nie klarownych niedomówień. Czy na tej hali, jest ktoś, kto ma odwagę powiedzieć, że nie wierzył w potęgę AJ Styles'a? Tak też myślałem, od teraz i na zawsze będę pokazywał swój kunszt nie tylko w ringu, ale i poza nim! To co zrobiłem przed momentem, tylko utwierdziło wysuniętą przeze mnie tezę o rozpoczęciu terroru. Toteż od tego momentu mogę tylko rozpowszechniać obietnicę i pokazać ile jestem wart. Wobec tego, mój wzrok w parze z skupieniem zatrzymał się na leżącym obok mnie, jak i cierpiącym od bólu Fandango. Światło padło na moją osobę znosząc myśli dotyczące następnego kroku do totalnej dominacji. Zatem energicznie, odpychając się jedną ręką podniosłem się z maty, ażeby dokończyć dzieła. Nachylając się nad przeciwnikiem, uważnie wsłuchałem się w okrzyki publiczności. Nie ukrywam, iż ciekawi mnie to jak odebrali moją osobę, spodobało im się to? Czy może mocno zalazłem im za skórę? Tak czy inaczej to nie zmieni moich planów, jestem nie ugięty a więc.. Mając oponenta na wyciągnięcie ręki, przechwyciłem go za kudły zaciągając w górę na równe nogi. Od początku zdawałem Sobie sprawę, że nie jest to zgodne z regulaminem tej stypulacji, jednak nie zastanawiałem się "co by było gdyby". Uwagi arbitra spłynęły po mnie ciurkiem i w te pędy puszczając głowę oponenta przechwyciłem jedną z rąk i zaciągając całe jego ciało rzuciłem na liny za mymi plecami. Włożyłem w to ogrom sił, iżby rywal nabrał jak największej prędkości.. Przez najbliższe sekundy muszę mieć się na baczności, wybrałem ciężką kombinację, nie mniej jednak na rozmyślenia już za późno, czasu nie cofnę, więc nawarzywszy piwa muszę go wypić! Widząc wracającego tancerza przeskoczyłem nad nim! Bez wątpienia było to dla niego nie lada zaskoczenie, a to nie wszystko co mam zamiar mu zaserwować! Ten znów powędrował na przeciwne liny, a ja nie tracąc czasu padłem mu pod nogi! Kolejne zaskoczenie! Spojrzawszy na sytuację, od razu się podniosłem i widząc oponenta kolejny raz biegnącego w moją stronę wybiłem się w górę, układając się charakterystycznie i wyprowadziłem efektowny a za razem potężny Dropkick! Awesome! Tak jak to Sobie wymyśliłem w głowie, udało mi się przenieść na wydarzenia realne.
 Spadając na matę zamortyzowałem się rękoma, dzięki czemu rozprostowując je momentalnie znów stałem na nogach. W środku przeszło mnie dziwne, jednakże miłe i pożądane uczucie! Niewiarygodna złość, zmieszana z energią i ekscytacją zagościła w każdy zakątek ciała! Zaciskając pięści znów spojrzałem na swojego przeciwnika. Walka toczy się w ogromnym tempie tym samym rozwinięta kondycja jest ogromnie pożądana. Znam swoje możliwości i wiem, że jeszcze przez dłuższy okres mogę ciągnąć ten stan pojedynku. Miejmy nadzieję, że aktualny przeciwnik wysiądzie szybciej a wtedy to już.. z górki. Oczekując ponownego podniesienia się konkurenta, uwalniając multum zgromadzonych uczuć wydarłem się w niebo głosy. A więc gotów do dalszej ofensywy, przechwyciłem współzawodnika i po raz kolejny posłałem go Irish Whip'em, tym razem w jeden z czterech narożników! Wszystko stało się klarowne, mam go na wyciągnięcie ręki, nie można przegapiać takich okazji - nigdy! Od razu wymierzyłem mu kilka szybkich, energicznych chop'ów, a wisienką na torcie tej kombinacji był slap w którego wykonanie użyłem całej swojej siły!
 No i znów ta sama sytuacja - na szczęście pozytywna! Kolejna myśl została zrealizowana perfekcyjnie! Uśmieszek na twarzy namalował się instynktownie, bez mojej inicjatywy. Tak czy inaczej nie przeszkadzało mi to, nie obchodzi mnie co mówią fani, uprzednio jeden, pierwszy i jedyny raz wsłuchałem się w ich skandy aby znać swoje okoliczności. Czując kolejny przepływ adrenaliny wypełniający moje żyły, przetarłem pierwsze krople potu z czoła a następnie wymierzyłem celny Gut Kick w podbrzusze. Skutkiem tego ów wymieniony zawodnik zgiął się w pół, co znacznie rozwinęło mą paletę akcji. Przechwyciłem jego głowę, szczelnie ją blokując. Przeszedłem kilka kroków w tył, ciągnąc go za Sobą, aż wreszcie zginając kolana, wyniosłem go w górę! Udowadniając swoją potęgę, przerzuciłem go w tył, w taki sposób ażeby zablokował upadek na nogach. Teraz nie pozostało nic innego, tylko wykończyć ruch sprowadzając mistrza na matę z ogromnym impetem! Słysząc huk, byłem pewien, iż wszystko poszło jak się spodziewałem! Suplex into Neckbreaker zaaplikowany na ciele antagonisty.
 No i perfekcyjnie! Utwierdzając swoją opinie "Phenomenal One", oparłem się na jednym z kolan i zawieszając wzrok na twarzy Fandango, napawałem się jego bólem.
W; 1 | D; 0 | L; 0

hERO

Styles ze stylem leci dalej !
Last Fight: » Normal Match for Dream Gate Championship - Hero vs Bryan Danielson - Won by Pinfall - Goodnight Slam and Pin
Achievments: » Top 10 #1 - 9th place » Top 10 #2 - 8th place » Top 10 #3 - 9th place » Destination X Winner » 1x Dream Gate Champion

- Bartus

Wybaczcie, że tak krótko, ale nie mam czasu.. ___
Dominacja? Nie.. Dewastacja? Nie.. TOTALNE ZNISZCZENIE! O, tak znacznie lepiej! Inaczej wprost nie można określić tego co się tu dzieje! Tancerzyna niestety, lub "stety" nie pokazał się z najlepszej strony.. Być może wynikło to z tego, iż to co pokazuje to wszystko na co go stać? Nie wiem, mimo tego na pewno nie mam zamiaru zwolnić tępa. Narzucając takowy od początku, wyszło mi to na dobre, a więc.. Czemu miałbym coś zmieniać!? Podnosząc się na równe nogi, chwyciłem oponenta za rękę i "pomogłem" mu wstać. Naprężając mięśnie rzuciłem go w liny. Wkładając w to ogrom siły, pozwoliłem by antagonista nabrał jak największego impetu. Oczekując w miejscu dogodnej chwili, kiedy Fandango przybliży się na wystarczającą odległość wystawiam nogę na wysokości jego głowy, częstując go potężnym Superkick'iem! Obserwując jego powolny jak i bezwładny upadek na ziemię, próbowałem uregulować swój oddech. Przeciwnik na ziemi, głośny nie regularny oddech, bez ruchu.. Toteż od razu przysiadując na ciele współzawodnika obdarowałem go mocną, składanką [b]Punch[/b']y!
W; 1 | D; 0 | L; 0

hERO

Superkick connecting (prośba pisz akcje w każdym poście i nie muszą być one aż taaaak długie )

- Bartus

Przecież piszę akcję w każdym poście.. xD __
Uderzenia w głowę stawały się nie mieć końca. Prawa ręką, która co raz to mocniej nacierała na twarz oponenta, stawała się czerwona. Najwyraźniej zmiany na ciele, są widoczne u nas obojgu. Tylko.. kto na tym bardziej cierpi? To chyba jest jednoznaczne. Chwytając antagonistę za głowę, podniosłem się na nogach lekko do góry, po czym z całych sił przyłożyłem ów czerepem w matę ringową. Ból musiał być prze ogromny, to tylko doprawiło mnie, chcę więcej..
Będąc tuż obok jego ciała, wymierzyłem parę krótkich i energicznych kopnięć w żebra. Ów miejsce jest nadzwyczaj czułe, toteż te parę kopnięć przyczyniło się do przymusowego obrotu oponenta na plecy. Spokojnym krokiem przechodząc tuż pod jego nogi, poprzez przekrzyżowanie ich, zaczepiłem o swą prawą nogę. Wszystko jest już prawie zapięte na ostatni guzik. Teraz tylko jurne przejście do mostku i przechwyt głowy Fandango! Finally! Zaciągnięcie jego kiepeła do tyłu, finalnie - tak mi się wydawało - zakończyło dźwignię. Muta Lock! Oczywiście nie byłbym sobą, jeśli nie poeksperymentowałbym z tym zapięciem. Wykorzystując jedną wolną nogę, zaparłem się i odwróciwszy na brzuch, zaciągnąłem przeciwnika za sobą, tak iżby miał utrudnione zadanie. - ASK HIM!
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/6vWuwuU6xlc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Ostatnio edytowany przez Bartus (2013-04-29 05:29:11)
W; 1 | D; 0 | L; 0

Dobrze, ładnie. 3 szanse dla Fandango

hERO

Choćbyśmy nie chcieli to Fandango ma usprawiedliwienie...
Zatem zwycięzcą tego pojedynku przez Submission AJ STYLES
5000$ za zwycięstwo 3000$ dla mnie A dla Fandango... 1000$ za wejście (choć i tak nie imponujące...)

Wątek Zamknięty
Strony: 1
|